Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
nebo 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (volitelně)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolademousse met sinaasappel
2 godz. 20 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Koolstoofpot met kalkoen
Değerlendirme yok
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Gestoomde aardappelkroon
Değerlendirme yok
Zijden tofu cheesecake
Değerlendirme yok
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Değerlendirme yok
Tarbot met salsasaus
Değerlendirme yok
Groen gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Zalm met venkel
40min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min