
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
nebo 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (volitelně)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 335 kcal / 1401.8 kJ
- Protein
- 40.5 g
- Tuk
- 16.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterrane paprika's
Žádné hodnocení
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Žádné hodnocení
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Minestrone
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Mini champignon pasteitjes
1hod. 45min
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Ciabattabroodjes
3hod. 30min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1hod. 40min