Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
nebo 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (volitelně)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Groene pepersaus
20min
Pompoenbrood
1 Std. 45 Min
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Ezogelin Soep
1 Std. 5 Min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Žádné hodnocení
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Žádné hodnocení
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Bulgur en rode linzensoep
50min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min