Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
nebo 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (volitelně)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Protein
- 40.5 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1109 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Mallorcaanse vissoep
40min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1 godz. 30 min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Žádné hodnocení
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 min
Frittata met gestoomde aardappelen
1 godz. 15 min
Romige snijbietsoep
35 min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Žádné hodnocení
Burrito ontbijt
Žádné hodnocení
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min