Risotto med Karl Johan svampe
TM31 TM5

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 1 bundt persille, frisk
  • 30 g skalotteløg, skåret i halve
  • 300 g Karl Johan-svampe, friske, renset og skåret i mindre stykker
    nebo 40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykker
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
  • 60 g hvidvin, tør
  • 1 tsk salt
    nebo 1 tsk med top oksebouillon
  • 800 g vand
  • 30 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Protein
8.1 g
Sacharidy
69.5 g
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty