
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bundt persille, frisk
- 30 g skalotteløg skåret i halve
-
300
g Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
nebo 40 g champignon, tørrede renset og skåret i mindre stykker - 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
- 60 g hvidvin, tør
-
1
tsk salt
nebo 1 tsk med top oksebouillon - 800 g vand
- 30 g smør, usaltet skåret i mindre stykker
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30min
Risotto med bacon og kål
1h
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min
Vegetarlasagne
Nenhuma avaliação
Bagt mac and cheese med grøntsager
Nenhuma avaliação
Japansk ramen
Nenhuma avaliação
Soba nudler
Nenhuma avaliação
Japanske ramen nudler
Nenhuma avaliação
Dumpling dej
Nenhuma avaliação
Kinesiske ægnudler
Nenhuma avaliação
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Nenhuma avaliação
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Nenhuma avaliação