
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bundt persille, frisk
- 30 g skalotteløg skåret i halve
-
300
g Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
nebo 40 g champignon, tørrede renset og skåret i mindre stykker - 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
- 60 g hvidvin, tør
-
1
tsk salt
nebo 1 tsk med top oksebouillon - 800 g vand
- 30 g smør, usaltet skåret i mindre stykker
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30 Min
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 Min
Vegetarlasagne
Keine Bewertungen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Keine Bewertungen
Soba nudler
Keine Bewertungen
Japanske ramen nudler
Keine Bewertungen
Dumpling dej
Keine Bewertungen
Kinesiske ægnudler
Keine Bewertungen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Keine Bewertungen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Keine Bewertungen