
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bundt persille, frisk
- 30 g skalotteløg skåret i halve
-
300
g Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
nebo 40 g champignon, tørrede renset og skåret i mindre stykker - 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
- 60 g hvidvin, tør
-
1
tsk salt
nebo 1 tsk med top oksebouillon - 800 g vand
- 30 g smør, usaltet skåret i mindre stykker
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 444 kcal / 1861 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 14.4 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ærte- og pancetta risotto
30 min
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30 min
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Soba nudler
Brak ocen
Japanske ramen nudler
Brak ocen
Dumpling dej
Brak ocen
Kinesiske ægnudler
Brak ocen
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Brak ocen
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Brak ocen
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Brak ocen
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Brak ocen