![Risotto med Karl Johan svampe Risotto med Karl Johan svampe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0204d8c9-5a19-4da8-ad94-3fa1a69d93d2/Derivates/77ccdcb6-7086-4a13-8d77-1c4052c136a4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bundt persille, frisk
- 30 g skalotteløg, skåret i halve
-
300
g Karl Johan-svampe, friske, renset og skåret i mindre stykker
nebo 40 g champignon, tørrede, renset og skåret i mindre stykker - 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
- 60 g hvidvin, tør
-
1
tsk salt
nebo 1 tsk med top oksebouillon - 800 g vand
- 30 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 69.5 g
- Tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 2.1 g