Risotto med Karl Johan svampe
TM6 TM5 TM31

Risotto med Karl Johan svampe

2.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 1 bundt persille, frisk
  • 30 g skalotteløg skåret i halve
  • 300 g Karl Johan-svampe, friske renset og skåret i mindre stykker
    nebo 40 g champignon, tørrede renset og skåret i mindre stykker
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 320 g risottoris (Carnaroli, Arborio eller Parboiled 14 minutters tilberedningstid)
  • 60 g hvidvin, tør
  • 1 tsk salt
    nebo 1 tsk med top oksebouillon
  • 800 g vand
  • 30 g smør, usaltet skåret i mindre stykker

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
444 kcal / 1861 kJ
Protein
8.1 g
Tuk
14.4 g
Sacharidy
69.5 g
Vláknina
2.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše