Pain torsadé au kamut
TM6 TM5 TM31

Pain torsadé au kamut

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 300 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 350 g de farine de Kamut®
  • 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Nutriční hodnoty
na 1 pièce
Kalorie
4206 kJ / 991 kcal
Protein
34 g
Sacharidy
192 g
Tuk
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty