Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4206 kJ / 991 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 192 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Pain cocotte
2óra 20p
Pain d'épeautre aux graines
6h 10min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain au levain
8 Std.
Levain de blé aux pommes
72h 20min
Muffins anglais
4 godz. 10 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Pain au levain
17h
Pain de seigle
4 godz. 10 min
Pain de campagne au levain
28h 10min
Baguette tradition
15h 25min
Praliné
30 Min