Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g d'eau minérale
- 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- 2 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 350 g de farine de Kamut®
- 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 4206 kJ / 991 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 192 g
- Tuk
- 4 g
Alternativní recepty
Pain aux céréales, abricots et figues
2 Std. 15 Min
Petits pains aux noix
4h 30min
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain au maïs portugais
5h
Petits pains vapeur graines et curcuma
3h
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pains longs noix de pécan et raisins
4h 30min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pain express au sésame
1 Std. 15 Min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Baguette tradition
15h 25min
Pain d'épeautre aux graines
6h 10 min