Zařízení & příslušenství
Saus Kacang
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porsi
Suroviny
-
asam jawa40 g
-
air550 g
-
kacang tanah goreng dengan kulit (lihat tips)200 g
-
bawang merah25 g
-
siung bawang putih5
-
cabai merah keriting segar potong kecil-kecil (3 cm)5
-
cabai rawit merah segar5
-
kemiri5
-
gula aren45 g
-
kecap manis3 sdm
-
kaldu ayam bubuk2 sdt
-
garam1 sdt
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
995 mg
Protein
10 g
Kalorie
1134 kJ /
271 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
24 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Istimewa Sehari-hari
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min.
Sambal Ijo
20min.
Sambal Kacang Mede
25min.
Sambal Dadak
10min.
Sambal Cibiuk
10min.
Sambal Asam Udeung Aceh
10min.
Sambal Kecap
10min.
Selai Kacang
5min.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min.