
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g bawang merah
- 1 siung bawang putih
- 15 g cabai rawit hijau
- 20 g cabai hijau keriting potong bagi dua
- 2 cm kencur
- 2 sdt terasi
- 2 sdt gula aren iris tipis-tipis
- 1 sdt garam
- 200 g tomat hijau potong wedges
- 20 g daun kemangi
- ½ sdt kaldu jamur atau kaldu jenis lainnya
- 1 sdt sari jeruk nipis
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 31 kcal / 130 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selai Kacang
5min
Steak Sauce
Ninguna valoración
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Sambal Kecap
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Ninguna valoración
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Ninguna valoración
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15min