
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g bawang putih
- 50 g bawang merah
- 40 g cabai rawit hijau sesuai selera
- 80 g cabai hijau keriting potong bagi dua
- 5 cabai hijau besar potong bagi dua
- 1 ½ sdt garam sesuai selera
- 1 ½ sdt gula pasir
- 2 sdt kaldu jamur atau kaldu jenis lainnya
- 40 g minyak sayur
- 1 daun jeruk purut
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 158 kcal / 659 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 885 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selai Kacang
5 min
Steak Sauce
No ratings
Sambal Petis
25 min
Sambal Kacang Mede
25 min
Sambal Cibiuk
10 min
Sambal Asam Udeung Aceh
10 min
Sambal Kecap
10 min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
No ratings
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 min
Saus Béarnaise
20 min
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
No ratings