
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g udang kupas ukuran sedang, dikeringkan dengan tisu dapur
- 1 sdm minyak sayur
- 60 g bawang merah
- 30 g cabai rawit merah
- 1 batang serai bagian putih saja, iris tipis-tipis
- 6 daun jeruk purut iris tipis-tipis
- ½ sdt garam
- 1 sdt kaldu jamur atau kaldu jenis lainnya
- ½ sdt gula pasir
- 2 belimbing wuluh iris-iris
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 89 kcal / 373 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 517 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selai Kacang
5min
Steak Sauce
Pas d’évaluation
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Kecap
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Pas d’évaluation
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Pas d’évaluation
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15min