
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kacang tanah panggang tanpa kulit
- 100 g kacang mete panggang
- 70 g gula cokelat
- 70 g mentega
- 1 jumput garam sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 jar
- Kalorie
- 1766 kcal / 7389 kJ
- Protein
- 40 g
- Tuk
- 100 g
- Sacharidy
- 55 g
- Vláknina
- 12 g
- Nasycený tuk
- 37 g
- Sodík
- 446 mg
Alternativní recepty
Steak Sauce
Değerlendirme yok
Sambal Petis
25 dk
Sambal Kacang Mede
25 dk
Sambal Cibiuk
10 dk
Sambal Asam Udeung Aceh
10 dk
Sambal Kecap
10 dk
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Değerlendirme yok
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 dk
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 dk
Saus Béarnaise
20 dk
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Değerlendirme yok
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15 dk