
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g bawang merah
- 15 g bawang putih
- 100 g cabai merah keriting potong bagi dua
- 7 cabai rawit merah sesuai selera
- 1 sdt terasi
- 1 tomat potong wedges
- 40 g minyak sayur
- 50 g kacang mete panggang
- 1 sdt garam
- 1 sdt kaldu jamur atau kaldu jenis lainnya
- 1 sdt gula aren
- 2 jeruk limau sari buah saja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 189 kcal / 790 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 694 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selai Kacang
5 λεπτ.
Steak Sauce
Καμία βαθμολογία
Sambal Petis
25 λεπτ.
Sambal Cibiuk
10 λεπτ.
Sambal Asam Udeung Aceh
10 λεπτ.
Sambal Kecap
10 λεπτ.
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Καμία βαθμολογία
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15 λεπτ.
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20 λεπτ.
Saus Béarnaise
20 λεπτ.
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Καμία βαθμολογία
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15 λεπτ.