
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g cabai rawit merah
- 10 cabai rawit hijau
- 50 g bawang merah
- 25 g gula aren iris tipis-tipis
- 20 g minyak sayur
- 1 sdm kecap asin sesuai selera
- 120 g kecap manis
- 1 tomat merah biji dibuang, potong dadu (1 cm)
- 1 jeruk limau sari buah saja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 221 kcal / 925 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 475 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Selai Kacang
5min
Steak Sauce
Žádné hodnocení
Sambal Petis
25min
Sambal Kacang Mede
25min
Sambal Cibiuk
10min
Sambal Asam Udeung Aceh
10min
Saus Béchamel Keju (TM6 - 1100 g)
Žádné hodnocení
Saus Béchamel Keju (TM6 - 600 g)
15min
Saus Choron (Béarnaise Tomat)
20min
Saus Béarnaise
20min
Saus Hollandaise dengan Paprika Merah
Žádné hodnocení
Saus Hollandaise (TM6 - untuk 2-4 porsi)
15min