Kompatibilní verze
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 200 g di riso jasmine
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 800 g di verdure miste, a pezzi (circa 2-3 cm) (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 20 g di salsa di soia
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 130 g di seitan, a fette (circa 5 mm)
- 20 g di olio di sesamo
- 10 g di cipollotto verde, a fette sottili (circa 2-3 mm) (volitelně)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo, per servire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 19.5 g
- Sacharidy
- 68.8 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1291 mg
Alternativní recepty
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min
Shot zenzero e curcuma
10 min
Tisana alloro, anice e cannella
10 min
Insalata greca con pollo marinato al vapore
1h 10min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Bowl vegan con quinoa e verdure
1h 20min
Verdure insaporite con salsa ai broccoli (TM6)
30 min
Tagliatelle di carote con pesto di foglie di carote
50 min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
Žádné hodnocení
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1h 10min
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1h
Poke di quinoa e seitan
1h