Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
350
g di bulbo di finocchio, tagliato a pezzi (4x4x7 cm)
- 50 g di aceto
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 65 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di scorza di arancia (senza la parte bianca) grattugiata
- 10 g di senape
- 35 g di sciroppo di agave
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 45 g di pinoli
- 200 g di arancia, preferibilmente biologica, pelata a vivo
- 5 g di mentuccia tritata
- baguette, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1113.9 kJ / 266.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 22.2 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 656.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uova occhio di bue con contorno di verdure
30 Min
Insalata di carote grattugiate (TM6)
10 Min
Insalata di finocchio, sedano e mela (TM6)
15 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1 Std. 30 Min
Carpaccio di ananas con sorbetto (TM6)
25 Min
Insalata di finocchi con arance e pinoli
20 min
Spaghetti di verdure e uova all'occhio di bue
1 Std.
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Tartine di pane nero con avocado e tacchino
40 Min
Torta salata radicchio e salsiccia
1 Std. 15 Min
Insalata di finocchi e arance
10 Min