Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero
TM6

Grano saraceno con gamberi e biete allo zenzero

4.8 (10 hodnocení)

Suroviny

  • ½ limone, preferibilmente biologico
  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di bietole a listarelle
  • 500 g di gamberi crudi, puliti
  • 200 g di grano saraceno
  • 1200 g di acqua

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1469.3 kJ / 351.3 kcal
Protein
24.4 g
Sacharidy
37.4 g
Tuk
12.5 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
878.8 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty