Kompatibilní verze
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore a pezzi (4-5 cm)
- 100 g di cipolla a metà
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di spinaci freschi in foglia
- 50 g di panna fresca liquida
- 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 550 - 600 g di pasta pronta per pizza
- 6 rametti di aneto fresco le foglie
- 200 g di cavolo rosso, a pezzi
- 100 g di mela verde, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cetriolo, a pezzi (2-3 cm)
- 2 cucchiai di aceto
- 10 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 278 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1hod. 5min
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2 godz.
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 godz.
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Focaccia spinaci e olive
1 godz. 30 min
Crêpes alle zucchine
1 godz. 15 min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Quiche broccoli e pesto
1 godz. 10 min
Lasagne con i broccoletti e salsa al pecorino romano DOP (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 20 Min
Strudel di broccoletti
1h 40 min