Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 100 g di olio di oliva
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di scorza di limone tritata (senza la parte bianca)
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura alle verdure
- 150 g di cipolla a pezzi
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, scolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di radicchio, a listarelle (2 cm)
- 150 g di bietole, le foglie, a listarelle (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di caprino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Brisèe con broccoletti e bacon
1 godz. 30 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Lasagne al radicchio
2h
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Quiche radicchio e speck
2h 30min