Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g d'échalotes, coupées en deux
- 60 g de vin blanc
- 4 œufs (dont 3 battus pour la chapelure)
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 150 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre 5 baies
- 150 g de brie de Meaux, détaillé en cubes
- 5 tranches de jambon serrano, détaillées en dés
- 50 g de chapelure
- huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3683.8 kJ / 888.3 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 68.5 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1559.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1h 5min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Pommes de terre farcies au fromage et jambon
1u.
Croquettes au jambon de bœuf et fromage de chèvre
9 Std. 20 Min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Tarte croustillante au brie
50min
Bedfordshire clanger (chausson aux pommes et au porc)
1h 10 min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Tartine de croissant aux oignons, burrata et jambon
12 godz. 30 min
Gaufre de pomme de terre, viande des Grisons et crème ciboulette
40min
Tartines aux comté, parmesan, lardons et roquette
25 min
Corn dog
25 min