Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 400 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 150 g de brie, coupé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour la plaque de four
- 12 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 41.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2h 45min
Cake à la saucisse de Morteau
1h
Gratin au lard
2 godz. 25 min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Gaufre burger
40min
Tourte au camembert
3h
Gaufre raclette
1h 40min
Croquette de brie de Meaux et jambon serrano
1 Std. 20 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min