Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
- 400 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- ½ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 150 g de brie, coupé en morceaux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux, et un peu pour la plaque de four
- 12 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2249.2 kJ / 537.5 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 33.5 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 41.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Gratin de pomme de terre, bacon et à La Vache qui rit®
1 Std. 10 Min
Mille-feuille de patate douce, truffe et beaufort
1 Std. 15 Min
Œufs farcis à la berrichonne
40 Min
Tourte aux pommes de terre façon tartiflette
3h 5 min
Galette de pomme de terre et saucisse de Morteau
1 Std. 30 Min
Soufflé au munster et au cumin
1 Std. 10 Min
Roulé de pomme de terre au jambon de pays
55min
Croque-cake
50 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tourte au camembert
3 Std.
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min