Kompatibilní verze
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Germteig
- 225 g Milch
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 40 g Zucker, fein
-
1
Päckchen Vanillezucker (8 g)
nebo 1 - 2 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht, (siehe Tipp) - 75 g Butter, weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 410 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 2 Eidotter (Größe M)
- 1 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
Zwetschken - Neapolitaner - Füllung
- 500 g Zwetschken, frisch, halbiert
- 2 EL Zucker
- 1 Päckchen Vanillezucker
- 2 EL Rum, optinal
- ½ TL Zimt, gemahlen
- ½ TL Lebkuchengewürz
- 75 g Manner Original Neapolitaner Schnitten
- 60 g Butter, weich, in Stücken
Buchteln
- Staubzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1323 kJ / 316 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 25 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3h
Mohnstrudel
2 Std. 30 Min
Osternest aus Germteig
2 godz.
Wespennester
1 Std. 35 Min
Sacher-Gugls
1h 30min
Milchrahmstrudel
1h 55 min
Strudelgrundteig - ohne Ei
45min
Gotl-Zopf
2 Std. 15 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Gerührter Germgugelhupf
2 godz.
Apfelfleck mit Streusel
1h 40min