Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
nebo 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
nebo 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Schwammerlragout mit Semmelknödeln
1 Std.
Marillenröster
30min
Germknödel
1 Std.
Ribiselgelee
55 min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Marillennektar
2h
Powidl
8h
Bröselknödel
40min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min