
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
nebo 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
nebo 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 186 kcal / 779 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1hod. 25min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1hod. 20min
Hollerkoch
2hod. 50min
Marillennektar
2hod.
Powidl
8hod.
Ribiselgelee
55min
Germknödel
1hod.
Wurstknödel
1hod. 20min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55min
Mohnnudeln
1hod. 30min
Zwetschkenröster
1hod. 30min