Zařízení & příslušenství
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porties
Suroviny
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (volitelně)1 - 2 snuifjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
911 mg
Protein
11.5 g
Kalorie
1820 kJ /
435 kcal
Tuk
17.3 g
Vláknina
15.8 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
62.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min.
Gele paprika shakshuka met avocado
25min.
Groene smoothie
10min.
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min.
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min.
Bloemkool-spinazie lasagne
1hod. 45min.
Rode bietensap
10min.
Stevige linzenchili
50min.
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min.
Chili non Carne
1hod.