Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moussaka de lentilles
2h 20min
Omelette aux courgettes
40min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1h 45min
Noix de cajou et légumes à la sauce au beurre de cacahuètes avec du riz
45min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40min
Pak-choï et riz au jambon
40min
Millet au poulet curry
35min
Galette de pommes de terre et d'amandes aux haricots et à la sauce tomate
50min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Bolognaise aux noix
35min
'Mac & Cheese' au butternut
45min
Nouilles sautées aux légumes
30 min