Poêlée d'orge et ratatouille d'été

Poêlée d'orge et ratatouille d'été

4.2 15 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 g d'orge perlé
  • 40 g d'oignons de printemps en morceaux
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 40 g d'huile d'olive
  • 70 g de carottes en dés (1 cm)
  • 100 g de poivron rouge en dés (1 cm)
  • 100 g de courgette en dés (1 cm)
  • 130 g d'aubergine en dés (1 cm)
  • 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
  • 30 g de pignons de pin
  • 1 - 2 pincées de thym déshydraté (volitelně)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 911 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 1820 kJ / 435 kcal
Tuk 17.3 g
Vláknina 15.8 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 62.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...