
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge en dés (1 cm)
- 100 g de courgette en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kcal / 1820 kJ
- Protein
- 11.5 g
- Tuk
- 17.3 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de pâtes estivale
30min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Muffins de pancake à la banane et au chocolat
30min
Poisson blanc au miso avec haricots verts et purée de pois chiches
3hod.
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Soupe espagnole végétalienne aux pois chiches et riz
13hod. 30min
Saumon en croûte et son risotto au citron
45min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1hod.
Salade de quinoa
40min
Boulettes à l'aubergine
1hod.
Moussaka de lentilles
2hod. 20min
Lasagne de chou-fleur et épinards
1hod. 45min