Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Sodík
- 911 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes aux lentilles
1h 15min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1h
Tagliatelles aux brocolis
15min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Curry de légumes indien
50min
Toasts de viande hachée à la mexicaine
1 Std. 10 Min
Salade chaude au chou frisé, haricots blancs, noix et baies de goji
40min
Risotto aux noix et tomates au four
40min
Galette de pommes de terre et d'amandes aux haricots et à la sauce tomate
50min
Moussaka de lentilles
2u. 20min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Salade de quinoa
40min