Vegansk cheesecake med kirsebær
TM6 TM5

Vegansk cheesecake med kirsebær

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 150 g mandler, uden skind
  • 125 g dadler skåret i mindre stykker
  • 60 g kokosolie
  • 200 g cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet
  • 130 g kokosmælk fed
  • 25 g citronsaft, frisk
  • 70 g sirup agave
  • 1 spsk vaniljeekstrakt, naturlig
  • 120 g kirsebær, friske uden sten

Nutriční hodnoty
na 8 portioner
Kalorie
3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Protein
75 g
Tuk
255.7 g
Sacharidy
255.1 g
Vláknina
33.9 g
Nasycený tuk
98.3 g
Sodík
120.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše