Vegansk cheesecake med kirsebær

Vegansk cheesecake med kirsebær

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 5hod.
8 portioner

Suroviny

  • mandler, uden skind
    150 g
  • dadler skåret i mindre stykker
    125 g
  • kokosolie
    60 g
  • cashewnødder, rå gennemblødt i varmt vand i 15-20 minutter og drænet
    200 g
  • kokosmælk fed
    130 g
  • citronsaft, friskpresset
    25 g
  • sirup agave
    70 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 spsk
  • kirsebær, friske uden sten
    120 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 portioner

Sodík 120.4 mg
Protein 75 g
Kalorie 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Tuk 255.7 g
Vláknina 33.9 g
Nasycený tuk 98.3 g
Sacharidy 255.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše