日式大阪烧

日式大阪烧

4.7 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

日式酱汁
  • 蜂蜜
    20 克
  • 日式浓口酱油
    30 克
  • 番茄酱
    60 克
  • 辣酱油
    40 克
大阪烧
  • 切三段
    2 根
  • 200 克
  • 烹大师鲣鱼粉
    1 茶匙
  • 4 颗
  • 面粉
    160 克
  • 海盐
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 卷心菜 切片
    400 克
  • 寿司姜 沥干水分的
    40 克
  • 麻油 煎饼用
  • 去皮五花肉 切薄片(见要诀)
    120 克
  • 日式蛋黄酱 上菜用
  • 干柴鱼片 上菜用
  • 新鲜细香葱 切碎,上菜用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1327 mg
Protein 19.9 g
Kalorie 1961.9 kJ / 467.1 kcal
Tuk 22.8 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 5.2 g
Sacharidy 44.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...