Zařízení & příslušenství
Socca with Tuna, Olives and Capers
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 5min.
1 portion
Suroviny
-
chickpea flour120 g
-
water250 g
-
olive oil plus extra for frying50 g
-
fine sea salt½ tsp
-
red onion quartered1
-
garlic clove1
-
tomato sliced1
-
tinned tuna in oil drained and flaked100 g
-
pitted black olives1 Tbsp
-
pickled capers drained and rinsed1 Tbsp
-
dried oregano1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh basil leaves shredded, for garnish2
-
chilli flakes (volitelně)1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
55 g
Kalorie
4753 kJ /
1140 kcal
Tuk
66 g
Sacharidy
73 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Dinner For One
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2hod.
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1hod.
Vegan Aubergine Rolls
11hod. 15min.
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2hod.
Green Leek Gomasio
40min.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1hod. 40min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
2hod. 35min.
Hummus
5min.
Chickpea Pancakes
20min.
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1hod. 30min.
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1hod.