Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 - 11 diente de ajo
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 200 g de carne picada de ternera
- 1 huevo
- 15 g de tomate concentrado
- 3 cucharadas de pan rallado
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón (y algo más para espolvorear)
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de carne
- 50 - 80 g de picatostes
- 8 yemas de huevo
- 170 g de pan del día anterior en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 304 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 794.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espaguetis carbonara
25min
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14h 25min
Judías blancas con chorizo
50 min
Pudin de perdiz
26h 15min
Sopa de ajo
40min
Terrina de verano
24 Std. 20 Min
Ensalada de codornices escabechadas con pochas (Al vacío)
25h 45min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1 Std. 30 Min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Torrijas con crema pastelera tostada
40min
Judías carillas con chorizo y setas (Cocción lenta)
15h
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min