Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de queso parmesano en trozos de 2 cm
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 30 g de whisky
- 200 g de nata
- 10 g de harina de trigo
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 pellizco de pimentón dulce
- 4 vieiras evisceradas y limpias (con concha)
- 50 g de grosellas rojas para decorar
- 50 g de canónigos para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1787 kJ / 427 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 26.6 g
- Tuk
- 27.7 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 496.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rodaballo con salsa de sidra y boletus
45min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50min
Menú: Cremoso de cecina. Tartaletas de marisco. Zarzuela de pescados y mariscos. Turrón de chocolate y pistachos.
1 Std. 15 Min
Vieiras con dos salsas
45min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Tosta de champiñones, gulas y gambas al ajillo
15min
Crema de ahumados y gambas
40min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Crema de gambones
45min
Arroz rojo de carabineros
1u.
Arroz negro con gambones y sepia
45min