
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 237.5 kcal / 993.7 kJ
- Protein
- 22.5 g
- Tuk
- 15.3 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Sodík
- 250.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbete de limón con cava
5min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1hod. 30min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Carpaccio de pulpo a feira
3hod. 30min
Caldereta de langosta
1hod.
Boquerones fritos al limón
1hod. 45min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1hod. 30min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1hod. 30min
Garbanzos con oreja
1hod. 15min
Paella del senyoret
1hod. 30min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17hod.
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1hod. 25min