Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de careta de cerdo precocida en trozos (oreja y morro)
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 1 - 2 chorritos de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal gorda
- ½ cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 993.7 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 22.5 g
- Sacharidy
- 1.1 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 250.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carpaccio de pulpo a feira
3h 30min
La granja de huevos
40 min
Pulpo à Lagareiro - Portugal
1 godz. 30 min
Cazuela de rape rusadir
1h
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Callos a la madrileña
1 Std. 50 Min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1 godz. 30 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17u.
Pulpo a feira con cachelos
55 min
Paella de pollo y marisco XXL
1h
Paella del senyoret
1 godz. 30 min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min