Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de kikos
- 250 g de agua
- 1000 g de mejillones limpios
- 50 g de aceite de oliva
- 130 g de cebolla en octavos
- 70 g de chile jalapeño fresco (sin pedúnculo ni semillas) en trozos
- 1 diente de ajo
- 50 g de chiles jalapeños en conserva (escurridos)
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 3 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 50 g de vino blanco
- 50 g de mantequilla
- 90 g de harina
- 400 g de leche
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 300 g de aceite para freír
- 125 g de alga wakame (Ensalada de alga marina con sésamo Hacendado ®)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 601 kJ / 143 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 127.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de cecina y queso de cabra
9 godz. 20 min
Croquetas de mejillones en escabeche
5h
Aceite con tomates secos, romero y tomillo
15min
Croquetas de bacalao con pasas
8 Std. 45 Min
Pastel de cabracho
2hod. 50min
Navajas al ajillo
4 Std. 40 Min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12hod. 40min
Croquetas de centollo
7 godz.
Tigres
1 godz.
Croquetas de cocido madrileño
9h 15min
Croquetas de jamón serrano
10 Std.
Arroz con leche al estilo asturiano
1 godz.