Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 猪蹄 ,切大块
- 600 克 牛腱肉 ,切大块
- 80 克 料酒
- 95 克 生抽
- 70 克 老抽
- 20 克 盐
- 3 颗 八角
- 5 克 桂皮
- 3 根 葱 ,打结
- 5 片 姜
- 55 克 冰糖
- 2 片 干月桂叶
- 40 克 蚝油
- 2300 克 水
- 1 条 鲈鱼 ,约400克,去内脏去除鱼鳞
- 1 根 葱
- 250 克 芦笋 ,去皮,切6-7厘米段
- 10 克 姜
- 100 克 黄豆 ,清水浸泡4小时沥干
- 少许 生抽 ,依个人口味调整
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3211.3 kJ / 768.3 kcal
- Protein
- 83.4 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 32.1 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 5065 mg