Sous-vide Laks Teriyaki

Sous-vide Laks Teriyaki

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porsjoner

Suroviny

  • sesamfrø
    40 g
  • laksefileter, med eller uten skinn (ca. 150 g hver, se tips)
    4
  • teriyakisaus
    75 g
  • ingefær, fersk delt i tynne skiver
    20 g
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket med vann (se tips)
    1450 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 95 mg
Protein 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše