Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 水 ,煮面用
- 2 瓣 蒜头
- 1 茶匙 干辣椒片
- 60 克 红葱头 ,切块
- 75 克 椰子油
- 140 克 红甜椒 ,切片(每片0.6厘米)
- 140 克 紫洋葱 ,切片(每片0.6厘米)
- 3 根 胡萝卜 ,用剥皮刀刨成薄条
- 140 克 甜豌豆
- 200 克 干的荞麦面
- 15 克 花生酱
- 15 克 日式酱油(tamari)
- 2 茶匙 姜蒜酱
- 2 茶匙 韩式辣椒酱
- 40 克 米醋
- 2 茶匙 枫糖
- 15 克 青柠汁
- 1 茶匙 麻油
- 300 克 老豆腐
- ¼ 把 新鲜香菜 ,只取叶子,切碎
- 2 枝 新鲜罗勒 ,只取叶子,切碎
- 新鲜香菜 ,切碎,装饰用
- 新鲜罗勒叶 ,切碎,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2304 kJ / 550.7 kcal
- Protein
- 22.7 g
- Sacharidy
- 60.9 g
- Tuk
- 27.8 g
- Nasycený tuk
- 16.9 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 850.6 mg