Zařízení & příslušenství
花生辣酱面配豆腐和辣椒蒜油
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
水 煮面用
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒片1 茶匙
-
红葱头 切块60 克
-
椰子油75 克
-
红甜椒 切片(每片0.6厘米)140 克
-
紫洋葱 切片(每片0.6厘米)140 克
-
胡萝卜 用剥皮刀刨成薄条3 根
-
甜豌豆140 克
-
干的荞麦面200 克
-
花生酱15 克
-
日式酱油(tamari)15 克
-
姜蒜酱2 茶匙
-
韩式辣椒酱2 茶匙
-
米醋40 克
-
枫糖2 茶匙
-
青柠汁15 克
-
麻油1 茶匙
-
老豆腐300 克
-
新鲜香菜 只取叶子,切碎¼ 把
-
新鲜罗勒 只取叶子,切碎2 枝
-
新鲜香菜 切碎,装饰用
-
新鲜罗勒叶 切碎,装饰用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
850.6 mg
Protein
22.7 g
Kalorie
2304 kJ /
550.7 kcal
Tuk
27.8 g
Vláknina
6.5 g
Nasycený tuk
16.9 g
Sacharidy
60.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲风味
8 recepty/-ů
Čína
Čína