Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de zanahoria, en trozos
- 1 echalot, pelado y en mitades
-
6 - 8
hojas de albahaca frescas
nebo 1 cdita de albahaca seca - 30 g de aceite de oliva
-
200
g de salchicha de Andouille, en trozos
nebo 200 g de salchicha de su elección (p. ej. salchicha ahumada de res, polaca, Viena, etc.) - 700 g de agua
- 2 cditas de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 320 g de pasta corta seca
- 200 g de lentejas, escurridas
- 10 g de vinagre balsámico
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2432.3 kJ / 581.3 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 21.4 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 684.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potaje versátil de verduras TM6
45 min
Sopa de Alubias Estilo Griego (Fasolada)
30 min
Seitán y verduras al vacío en Varoma
1 Std. 10 Min
Pastel mediterraneo
50min
Cacerola de papa y salmón.
45 min
Espagueti rojo
20 min
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1h
Macarrones boloñesa
40 Min
Cebollas fritas
20 min
Arroz con lentejas
50min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Espagueti con champiñones y tocino
35min