Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 400 g de calabaza almizclera, en trozos de 2-3 cm
- 200 g de col blanca, en rebanadas de 1 cm
- 320 g de pasta corta seca
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de pimienta negra recién molida, para decorar
- 20 g de piñón, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 82.2 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 858.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 Min
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 Min
Sopa de hongos y epazote
35min
Sopa de setas
35min
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1h
Mole de olla en Cocción lenta TM6
3u. 40min
Leche de cáñamo
30min
Tlacoyitos de haba
1 Std. 40 Min
Sopa de garbanzos con nopales
50 Min
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Entomatado de res con verdolagas
1h