Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 400 g de calabaza almizclera, en trozos de 2-3 cm
- 200 g de col blanca, en rebanadas de 1 cm
- 320 g de pasta corta seca
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de pimienta negra recién molida, para decorar
- 20 g de piñón, tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 82.2 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 858.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de Arroz Salvaje
50min
Pasta con verduras verdes
45 min
Rollos veganos de verano
35min
Guarnición de calabacitas con elote
30 min
Tabla de embutidos de mariscos a la parrilla
Žádné hodnocení
Lasaña de calabacita y jitomate
4h 10 min
Cassoulet vegetariano con legumbres
40 Min
Moussaka Vegana
1h 20 min
Coliflores gratinadas
25 min
Salsa de chile manzano
10 min
Salsa verde cruda
5 Min
Smoothie de fresa con yogurt de soya, chía y coco
10 min