Kompatibilní verze
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de papas cambray, peladas
- 2 huevos
- 600 g de filete de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de cebolla, en trozos
- 800 g de jitomates en conserva
- 400 g de calabacita, en trozos
- 250 g de agua
- 150 g de mantequilla
- 50 g de alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3112 kJ / 741 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado empapelado con verduras
1 Std. 15 Min
Albóndigas (Soutzoukakia) con arroz rojo
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Ensalada de pasta con trucha y verduras
45 Min
Alambre de pescado
35min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50min
Pollo empanizado con salsa de curry y arroz al vapor
1 Std. 40 Min
Soufflé de huauzontle
50min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 Min
Fajitas de res con verduras salteadas
30 min