Kompatibilní verze
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de papas cambray, peladas
- 2 huevos
- 600 g de filete de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo fresco
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de cebolla, en trozos
- 800 g de jitomates en conserva
- 400 g de calabacita, en trozos
- 250 g de agua
- 150 g de mantequilla
- 50 g de alcaparras
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3112 kJ / 741 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 47 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de calabacitas
40 Min
Pollo al limón con verduras
40 Min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Pescado empapelado con verduras
1h 15min
Sopa de jitomate y elote
40 Min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Sopa de elote
35min
Crema de ejote con apio y ensalada de pollo
35min
Crema de brócoli con calabacita y Cuscús de naranja con pollo
50min
Pescado a la veracruzana
30 min
Alambre de pescado
35min
Entomatado de res con verdolagas
1h