Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di cimette di broccoli
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta corta, formato a piacere
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio
- 1 peperoncino piccolo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1975.8 kJ / 472.3 kcal
- Protein
- 16.9 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 113.1 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Orecchiette alle cime di rapa
4 Std.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1 Std.
Pasta integrale in crema di broccoli e acciughe (Bimby Friend)
30 Min
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50 Min
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35 Min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 Std. 20 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min