Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di pinoli
- 20 g di gherigli di noci frantumate grossolanamente
- 220 g di scarola
- 20 g di uvetta sultanina
- 20 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1361.5 kJ / 325.5 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 23.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 134 mg
Alternativní recepty
Friarielli e salsiccia
50 min
Contorno di verza
35min
Contorno di friarielli alla napoletana
40min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Migliaccio
1h 30min
Pizza di scarola
3sa 30 dk
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Tartellette di scarola
1 godz. 15 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2h
Roccocò
2h
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.