Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 3 spicchi di aglio
- 4 cucchiai di burro chiarificato
- 800 g di spezzatino di manzo (3 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 30 g di farina
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 160 g di bacon a fette (2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 chiodo di garofano
- 1 rametto rosmarino fresco
- 500 g vino rosso
- 230 g di funghi champignon
- 150 g di cipolline sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2654 kJ / 635 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Gulash di patate
1h
Pollo con asparagi e riso
45 Min
Crema spalmabile alle melanzane
20min
Pollo al miele e lime con riso
40min
Riso alle verdure con carne
50 min
Risotto alla milanese
30 Min
Spezzatino di manzo
1 godz. 50 min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min
Purè di patate nature
55 Min