Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g enginar kalbi, konserve, yıkanmış ve süzülmüş
- 1 diş sarımsak
- 400 g konserve kuru fasulye, yıkanmış ve süzülmüş
- ½ tk kimyon, toz
- 20 g limon suyu
- 120 g yoğurt
- ½ tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 290 kJ / 69 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandez sos
20 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 min
Çerkez Tavuğu
1 Std.
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Žádné hodnocení
Kırmızı Şaraplı Armut
3h 20min
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Alfredo Sos
35 Min