Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g enginar kalbi, konserve, yıkanmış ve süzülmüş
- 1 diş sarımsak
- 400 g konserve kuru fasulye, yıkanmış ve süzülmüş
- ½ tk kimyon, toz
- 20 g limon suyu
- 120 g yoğurt
- ½ tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 290 kJ / 69 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastırmalı Humus
15min
Haşhaşlı Salata Sosu
5min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1hod.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 5 Min
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1hod.
Mantar Ezmesi
1 Std. 40 Min
Humus
1hod.
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7 Std. 30 Min
Vegan Rokoko Pasta
3 godz. 30 min
Bloody Mary
15min
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1hod.