Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 orange, zest only, no white pith
- 30 g honey
- 30 g rum
- 1 tsp natural vanilla extract
- 250 g milk
- 80 g raisins
- 80 g mixed peel
- 1 tbsp dried instant yeast
- 470 g baker's flour
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 100 g sugar
- 2 eggs
- 1 tsp bread improver (optional - see Tips)
- extra virgin olive oil, to grease
- 2 egg yolks
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp flaked almonds, to sprinkle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393.8 kJ / 333.1 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 52.8 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 186.9 mg
Alternativní recepty
Roasted peach ice-cream
25h 20 min
Apple strudel
1h 45 min
Black sesame cream soup
15min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Poppy seed strudel
3 Std. 15 Min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Grace's family biscuits
45 min
Artisan potato bread
2u. 5min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 Std. 15 Min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min