Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
White chocolate ganache
- 90 g white chocolate, good-quality, broken into pieces
- 40 g pouring (whipping) cream
- 5 g unsalted butter
- 20 g freeze-dried strawberries
Tempered chocolate
- 300 g ruby chocolate (buttons or grated)
- edible gold leaf
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 639.9 kJ / 152.4 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 19 mg
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10 min
Stout Brownies
45 Min
Chocolate and strawberry domes
51h
Ham and cheese canelé
49 Std.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Honey cake
49h 30 min
Chocolate miso eclairs
1h 45 min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 Std. 35 Min
Traditional crème brûlée
25h
Neapolitan pizza
1 godz. 30 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2 Std.