Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinach cake
- 500 g frozen chopped spinach
- butter, for greasing
- 130 g grapeseed oil
- 4 eggs
- 180 g caster sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 240 g gluten free flour mix (see Tips)
- 50 g arrowroot flour
- 2 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
Lemon cream
- 1 tbsp gelatine powder
- 3 tbsp lemon juice (approx. 1.5 lemons)
- lemon zest, cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
- 400 g pouring (whipping) cream
- 80 g pure icing sugar
- 1 pomegranate, arils only, for decorating
- Nutriční hodnoty
- na 1 slice
- Kalorie
- 1813.3 kJ / 431.8 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 41.6 g
- Tuk
- 26.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 114.3 mg
Alternativní recepty
Gluten free lamingtons
1h 30min
Poppy seed torte
5h
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
Pâtè with Riesling
3 Std.
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 Std. 20 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.
Poppy seed and apple cake
2 Std. 10 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1h 45 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Gluten free lemon tart
2 Std. 25 Min