Zařízení & příslušenství
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 45min.
12 slices
Suroviny
Spinach cake
-
frozen chopped spinach500 g
-
butter for greasing
-
grapeseed oil130 g
-
eggs4
-
caster sugar180 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
gluten free flour mix (see Tips)240 g
-
arrowroot flour50 g
-
gluten free baking powder (see Tips)2 ½ tsp
Lemon cream
-
gelatine powder1 tbsp
-
lemon juice3 tbsp
-
lemon zest cut into 5 strips (1 x 4 cm), no white pith
-
pouring (whipping) cream400 g
-
pure icing sugar80 g
-
pomegranate arils only, for decorating1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 slice
Sodík
151.4 mg
Protein
7.2 g
Kalorie
1819.2 kJ /
434.8 kcal
Tuk
26.1 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
9.4 g
Sacharidy
46.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Good food, gluten free
94 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod.
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies) Metric
1hod. 25min.
Vegan hollandaise
10min.
Cheese pies
1hod. 25min.
Arseeyah
50min.
Champagne crème brûlée
2hod. 25min.
Russian beetroot salad
1hod. 10min.
Berry liqueur
30min.
Hemp milk
5min.
Gluten free pizza base
35min.
Poppy seed torte
5hod.
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1hod. 5min.