Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Baba
- 4 eggs
- 25 g white sugar
- 80 g salted butter, cut into pieces
- 8 g dried instant yeast
- 250 g baker's flour
- oil, for greasing
Rum syrup
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 300 g water
- 1 pinch ground cinnamon
- 30 g honey
- 125 g white sugar
- 100 g white rum
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1874.6 kJ / 448 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 60.6 g
- Tuk
- 14.7 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 135.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Peanut butter and chocolate custard
15min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15min
Orange liqueur zabaglione
15min
Shoofly Cake
1h 45min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Custard horns
1h 45min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25min
Sabayon (Zabaglione)
15min