青椒炒牛肉丝

青椒炒牛肉丝

3.6 8 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 牛肉 选用牛柳切丝
    120 克
  • 约3克
    ½ 茶匙
  • 1 小撮
  • 料酒
    20 克
  • 青椒 切丝
    300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 426.4 mg
Protein 9.4 g
Kalorie 556 kJ / 133 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...