Zařízení & příslušenství
青椒炒牛肉丝
Příprava 20min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
油20 克
-
牛肉 选用牛柳切丝120 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
糖1 小撮
-
料酒20 克
-
青椒 切丝300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
426.4 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
556 kJ /
133 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.2 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
家常牛肉料理
8 recepty/-ů
Čína
Čína