Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 克 水 ,蒸煮用
- 500 克 红薯 ,如太大可以切开放入
- 500 克 濑尿虾 ,新鲜的
- 300 克 茄子 ,切段
- 10 克 油
- 3 颗 八角
- 1 茶匙 花椒 ,约1克
- 3 片 姜 ,约10克
- 20 克 大葱 ,切小段
- 300 克 五花肉 ,切3厘米块
- 30 克 豆瓣酱
- 100 克 油豆角 ,切小段
- 100 克 玉米 ,切小块
- 100 克 胡萝卜 ,切小块
- 100 克 甜椒 ,去籽切小片
- 200 克 土豆 ,去皮切小块
- 700 克 水
- 2 瓣 蒜头 ,切末
- 1 茶匙 盐
- 1 茶匙 糖
- 1 汤匙 醋
- 1 汤匙 麻油
- 2 汤匙 生抽
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 3294 kJ / 788 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 12.4 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 2287.5 mg