Ayam Kung Pao
TM6 TM5

Ayam Kung Pao

4.7 ( 3 hodnocení )

Suroviny

  • 600 g fillet paha ayam dengan kulit, potong kecil-kecil (4 cm)
  • 30 g saus tiram
  • 20 g kecap hitam
  • 3 siung bawang putih
  • 30 g minyak wijen hitam (dipanggang)
  • 20 g jahe segar iris tipis-tipis
  • 15 cabai kering dibilas, biji dibuang, direndam selama 5 menit dan potong sepanjang 3 cm
  • 10 g gula cokelat
  • 1 jumput garam
  • 1 sdm maizena
  • 1 sdm air
  • 50 g bawang bombai potong wedges
  • 50 g kacang mete panggang (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
299 kcal / 1250 kJ
Protein
24 g
Tuk
18 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše