
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g ayam dengan kulit dan tulang, potong kecil-kecil (3-4 cm)
- 60 g saus tiram
- 30 g kecap hitam
- 10 siung bawang putih
- 20 g jahe segar iris tipis-tipis
- 30 g minyak wijen hitam (dipanggang)
- 50 g air
- 20 jamur shitake kering dibilas, direndam hingga lunak, batang dibuang
- 10 gram maizena
- 1 tangkai daun bawang dicincang halus, untuk hiasan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 322 kcal / 1347 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1 g