Ayam Arak (Rice Wine Chicken)
TM6 TM5

Ayam Arak (Rice Wine Chicken)

 

Suroviny

  • 40 g minyak wijen
  • 100 g jahe segar diparut
  • 1200 g ayam kampung, dengan kulit dan tulang, potong kecil-kecil (3-4 cm)
  • 20 g jamur kuping hitam kering direndam hingga lunak, dirobek-robek
  • 500 g mijiu (anggur beras ketan Cina)
  • 2 sdt garam
  • 1 sdt gula batu (volitelně)
  • 20 g goji berry

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
478 kcal / 2000 kJ
Protein
38 g
Tuk
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty