Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra vergine olijfolie, plus wat extra voor het invetten
- 220 g water, kamertemperatuur
- 1 tl suiker
- 20 g verse gist, gekruimeld
- 400 g broodmeel
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 volledig recept
- Kalorie
- 7341 kJ / 1752 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 302 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5min
Baguette / Stokbrood
3h 45min
Vers pastadeeg
1 Std.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Kruimeldeeg
5min
Pindakaas
5min
Pindakoekjes met chocolate-chip
Žádné hodnocení
Drie kaas pides
1h 40 min
Ciabattabroodjes
3 Std. 30 Min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 Std. 30 Min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Pitabrood
2 godz.