
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g extra vergine olijfolie plus wat extra voor het invetten
- 220 g water kamertemperatuur
-
1
tl suiker
nebo 1 tl moutpoeder -
20
g verse gist gekruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist (8 g) - 400 g broodmeel
- 1 tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 2 portie
- Kalorie
- 1752 kcal / 7341 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 302 g
- Vláknina
- 12.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pitabrood
2hod.
Focaccia met uien
1hod. 30min
Baguette / Stokbrood
3hod. 45min
Vers pastadeeg
1hod.
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Žádné hodnocení
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min
Kruimeldeeg
5min
Ciabattabroodjes
3hod. 30min
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Volkoren hamburgerbroodjes
2hod. 50min
Bessenjamtaart
2hod. 35min