Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 2 eieren (elk 53-63 g)
- 1 el extra vergine olijfolie
- water
- zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Pizzadeeg
1 godz.
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Mayonaise
5min
Tomatenketchup
1h 15min
Hollandaisesaus
15min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Glutenvrije bloem
Žádné hodnocení
Turkse flatbreads
2h 10min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Boerenbrood
2 godz.
Snel bladerdeeg
1 godz. 20 min