Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 2 eieren (elk 53-63 g)
- 1 el extra vergine olijfolie
- water
- zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Focaccia met uien
1h 30min
Pizzadeeg
1h
Brood met olijven
2 godz. 20 min
Snel bladerdeeg
1h 20min
Kruimeldeeg
5min
Turkse gekruide lamshapjes
Žádné hodnocení
Mini Fougasse
Žádné hodnocení
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Nougatine
1h 30min
Gekruide noten
45min
Pitabrood
2h