Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g bloem, plus iets extra voor het bestuiven
- 2 eieren (elk 53-63 g)
- 1 el extra vergine olijfolie
- water
- zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1049 kJ / 251 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Kippenbouillonpasta
45min
Maïsbrood en cheddar muffins
Žádné hodnocení
Baguette / Stokbrood
3h 45 min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3h 35min
Gefermenteerde frambozensiroop
128h 10min
Sous-vide teriyaki zalm
1hod. 20min
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1hod. 15min
Citroencurd
1hod.
Pitabrood
2 Std.
Amandelpasta
1hod. 10min
Focaccia met uien
1 godz. 30 min
Pizzadeeg
1hod.