
Kompatibilní verze
Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g ceker ayam dibelah dua di sendi, cakar dibuang
- air panas untuk blansir
- 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
- 80 g abalon (6-8 buah), dibilas, disayat
- 1 irisan jahe segar
- 1 bunga lawang
- 1 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
- 1 batang kayu manis
- 20 g minyak goreng
- 1 siung bawang putih
- 25 g kecap asin
- 30 g kecap hitam
- 100 g air
- 40 g gula batu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 488.3 kcal / 2043.3 kJ
- Protein
- 35.9 g
- Tuk
- 28.7 g
- Sacharidy
- 21.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti Bola Ayam Saus Tomat
1hod.
Ayam Goreng Korea (Korean Fried Chicken)
3hod. 10min
Ayam Saus Lemon (Lemon Chicken)
25min
Ayam Serai Vietnam (Vietnamese Lemongrass Chicken)
1hod. 5min
Tumis Domba dengan Sohun
20min
Tumis Sapi Kimchi
Žádné hodnocení
Ayam Goreng Kunyit
Žádné hodnocení
Daging Goreng Berempah
Žádné hodnocení
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2hod. 45min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Žádné hodnocení
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Žádné hodnocení
Pastel Tutup Kari
Žádné hodnocení